PRODUCT1}

Altom Ručný krájač na zeleninu, šalviová, pr. 12,5 x 8,5 cm

Exkluzívne produkt Altom Ručný krájač na zeleninu, šalviová, pr. 12,5 x 8,5 cm od známeho výrobcu za výhodnú cenu 7.49 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Pokiaľ hľadáte efektívny nástroj, ktorý vám pomôže rýchlo a presne nakrájať zeleninu pre vaše obľúbené jedlá, je pre vás sekáčik na zeleninu značky Altom dokonalým riešením. Poskytuje nielen pohodlie, ale aj šetrí čas pri príprave jedál, takže môžete rýchlo vytvárať zdravé a chutné pokrmy.Vďaka ručnému pohonu je sekáčik extrémne praktický a mobilný, čo znamená, že si ho môžete zobrať so sebou aj na kempovanie alebo piknik. Rotačný nôž vyrobený z nehrdz. ocele umožňuje rýchle a pohodlné sekanie. Krájač má 3 čepele, ktoré rýchlo nasekajú všetky ingrediencie. Po vybratí čepelí môže fungovať aj ako nádoba na uchovanie pripravených surovín, vďaka čomu je nenahraditeľná pri cestovaní.Odolnosť a solídne spracovanie sú ďalšie prednosti tohto sekáčika. Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, čo zaručuje nielen dlhodobé používanie, ale aj spoľahlivosť pri každom použití. Vďaka tomu si môžete byť istí, že vám váš sekáčik bude slúžiť mnoho rokov bez ohľadu na intenzitu jeho používania.Sekáčik sa ľahko používa a vďaka jednoduchej konštrukcii sa ľahko udržuje v čistote. Môžete ho umývať v umývačke riadu.Vyberajte to najlepšie u nás. Garantujeme spokojnosť z nákupu.

Popis produktu Altom Ručný krájač na zeleninu, šalviová, pr. 12,5 x 8,5 cm

    • Výrobca: Altom
    • Cena: 7.49 €
    • Farba: zelená

Podobné produkty

Altom Ručný krájač na zeleninu, šalviová, pr. 12,5 x 8,5 cm

Ďalšie produkty od značky

Altom

Altom Ručný krájač na zeleninu, šalviová, pr. 12,5 x 8,5 cm od populárnej značky Altom - tento tovar odporúčame za bombastickú cenu 7.49 €. Vybírejtee tovar v akcii z pohodlia vášho domova. Populárny ponuka sa vrátila, balné a poštovné nehradíte u objednávok nad €. Nakupovanie na internete je výhodnejšie ako v kamennej predajni, ktorá má vyššie náklady.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Slovenská pošta - 4,49 EUR
  • DPD - 4,99 EUR
  • Packeta - 4,499 EUR
Platba

  • Na dobierku
  • Online kartou
  • Apple Pay / Google Pay