PRODUCT1}

Rabalux 73044 stropné svietidlo Maximilian, 4 ramená

Perfektné produkt Rabalux 73044 stropné svietidlo Maximilian, 4 ramená od značky v akcii za 77.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Štvorité stropné svietidlo Maximilian v rustikálnom štýle je praktickou voľbou do obývacej izby, spálne alebo pracovne. Tento matný čierny model, ktorý je celý vyrobený z kovu, je doplnený valcovými tyčami a je možné ho pripevniť k stropu pomocou obdĺžnikového ozdobného podstavca.Pohyblivé hlavy lampy sú umiestnené na oboch stranách dlhej horizontálnj tyče pripevnenej k stropu a je možné ich nastaviť tak, aby smerovali svetlo podľa vášho priania. Lampu je možné používať so štyrmi svetelnými zdrojmi, každý s maximálnym príkonom do 25 W, typ pätice GU10. Ak inštalujete svietidlo Maximilian do spálne, odporúčame zdroje teplého bieleho svetla, zatiaľ čo do pracovne a pracovnej oblasti je vhodnejšie prirodzené či studené biele svetlo, ktoré pomáha udržiavať koncentráciu.Rozmery štvoritého stropného svietidla sú tieto: šírka 570 mm, vzdialenosť od stropu 215 mm, priemer každého tienidla 55 mm a inštalačný priemer 230 mm. Lampa Maximilian sa dodáva bez svetelných zdrojov. Výhodné ceny máme pre všetkých zákazníkov. Využite ponuku skôr, než dôjde k vypredaniu tovaru.

Popis produktu Rabalux 73044 stropné svietidlo Maximilian, 4 ramená

    • Výrobca: Rabalux
    • Cena: 77.99 €
    • Farba: čierna

Podobné produkty

Rabalux 73044 stropné svietidlo Maximilian, 4 ramená

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

Rabalux

Rabalux 73044 stropné svietidlo Maximilian, 4 ramená od výrobcu Rabalux - tento produkt ponúkame s výnimočnou zľavou za 77.99 €. tovar zaradený v našom katalógu vás nesklame. Zásielky nadSk k vám budú dopravené BEZPLATNE. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Slovenská pošta - 4,49 EUR
  • DPD - 4,99 EUR
  • Packeta - 4,499 EUR
Platba

  • Na dobierku
  • Online kartou
  • Apple Pay / Google Pay