PRODUCT1}

Philips Jivix solárne vonkajšie zemné LED svietidlo 1,4 W 2700K, čierna

Originálny produkt Philips Jivix solárne vonkajšie zemné LED svietidlo 1,4 W 2700K, čierna od firmy v akcii za 51.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Zemné solárne svietidlo JIVIX z kolekcie vonkajšieho úsporného osvetlenia značky Philips vás nadchne svojim netradičným dizajnom, ktorý skvele doplní každý kút vašej záhrady. Jeho reflektorový difúzor aj solárny panel je možné nasmerovať vďaka nastaviteľnému ramenu. Vďaka vysokému krytiu IP44 je chránené pred striekajúcou vodou, hrdzou a prachom.Svetlo je plne napájané solárnou energiou, takže nepotrebujete elektrické vedenie a môžete ho umiestniť kamkoľvek do zeme vďaka priloženému zapichovaciemu hrotu. Telo svietidla je zhotovené z odolného plastu s čiernou povrchovou úpravou a je doplnené o biely plastový difúzor skrývajúci integrovaný LED zdroj s príkonom 1 x 1,4 W so svietivosťou až 150 lm a teplotou chromatickosti 2700 K (teplé žlté svetlo). Intenzitu nie je možné stmievať.Životnosť zdroja dosahuje až 15 000 hodín. Index podania farieb CRI je rovný 80. Svietidlo je vybavené súmrakovým čidlom, ktoré je možné vypnúť zabudovaným vypínačom umiestneným v dolnej časti difúzora. Súčasťou balenia je dobíjacia batéria Li-ion 1800 mAh. Je určené na napájanie na vstupné napätie 4 V. Ceny tovaru a skladovú dostupnosť neustále aktualizujeme. Prajeme vám príjemné nakupovanie.

Popis produktu Philips Jivix solárne vonkajšie zemné LED svietidlo 1,4 W 2700K, čierna

    • Výrobca: Philips
    • Cena: 51.99 €
    • Farba: čierna

Podobné produkty

Philips Jivix solárne vonkajšie zemné LED svietidlo 1,4 W 2700K, čierna

Ďalšie produkty od značky

Philips

Philips Jivix solárne vonkajšie zemné LED svietidlo 1,4 W 2700K, čierna od populárneho výrobcu Philips - tento artikel musíte mať vo výpredajové akciu za 51.99 €. tovar zaradený v našom katalógu vás nesklame. Uprednostňujete DOPRAVU ZADARMO? Stačí nakúpiť nad €. Nakupovanie na internete je výhodnejšie ako v kamennej predajni, ktorá má vyššie náklady.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Slovenská pošta - 4,49 EUR
  • DPD - 4,99 EUR
  • Packeta - 4,499 EUR
Platba

  • Na dobierku
  • Online kartou
  • Apple Pay / Google Pay