PRODUCT1}

Compactor Skladací úložný box do police Sandy 31 x 31 x 31 cm, béžová

Prvotriedne produkt Compactor Skladací úložný box do police Sandy 31 x 31 x 31 cm, béžová od preslávenej značky v akcii za 8.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Textilný úložný box Compactor je vyrobený z odolnej textílie a pre jednoduchú manipuláciu je vybavený uchom. Pohodlne do neho uložíte napríklad detské hračky, školské potreby alebo napríklad knihy. Môže byť samozrejme ale aj súčasťou vašej šatne a potom by asi obsahoval napríklad vašu bielizeň, ponožky alebo napríklad rukavice, šatky, či čiapky.Box v tvare kocky s rozmerom 31 x 31 x 31 cm bude vašim pomocníkom pri udržiavaní poriadku a pohodlne sa zmestí do klasických policových zostáv. Jeho béžová farba bude v interiéri ladiť s ostatnými detailmi a použitím niekoľkých boxov vedľa seba vytvoríte zaujímavý dizajnový prvok. Box je skladací, teda ak ho už nebudete potrebovať, môžete ho uložiť bez toho, aby vám zaberal miesto. Ak sa box nepoužíva, môže byť zložený a nezaberá takmer žiadne miesto.Opakovane použiteľný a odolný v čase, môžete ho použiť toľkokrát, koľkokrát budete potrebovať. Ponúkame najlepší pomer cena výkon. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Popis produktu Compactor Skladací úložný box do police Sandy 31 x 31 x 31 cm, béžová

    • Výrobca: Compactor
    • Cena: 8.99 €
    • Farba: béžová

Podobné produkty

Compactor Skladací úložný box do police Sandy 31 x 31 x 31 cm, béžová

Ďalšie produkty od značky

Compactor

Compactor Skladací úložný box do police Sandy 31 x 31 x 31 cm, béžová od výrobcu Compactor - tento produkt kúpite za úžasnú cenu 8.99 €. Pozrite sa tiež na ďalšie položky v našom katalógu. DOPRAVA ZADARMO teraz aj bez špeciálneho kupónu, pre objednávky nad €. Nakupovanie na internete je výhodnejšie ako v kamennej predajni, ktorá má vyššie náklady.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Slovenská pošta - 4,49 EUR
  • DPD - 4,99 EUR
  • Packeta - 4,499 EUR
Platba

  • Na dobierku
  • Online kartou
  • Apple Pay / Google Pay