PRODUCT1}

KEN HOM Excellence grilovacia panvica, 25 cm

Prvotriedne produkt KEN HOM Excellence grilovacia panvica, 25 cm populárneho výrobcu Za priaznivú cenu 25.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Milujete varenie a experimentovanie v kuchyni? K tomu budete potrebovať perfektný riad. Objavte úžasnú chuť a vôňu pripravovaných pokrmov a potešte chute vašich hostí. Táto grilovacia panvica je pre zdravé domáce grilovanie ako stvorená. Dvojvrstvový nepriľnavý povrch umožňuje grilovanie pri vysokých teplotách s minimálnym množstvom tuku.Povrch je nielen užívateľsky veľmi príjemný, pretože sa ľahko umýva, ale navyše tiež značne odolný voči poškriabaniu, takže umožňuje používať aj kovové náčinie. Vysoko kvalitný je aj vonkaí čierny povlak, ktorý je oderuvzdorný a zaisťuje tak dlhodobé bezproblémové používanie. Panvica je vďaka hliníkovej kostre veľmi ľahká a má príjemne dlhú, čiernu, fenolickú, teda vysoko tepelne odolnú rukoväť. Vďaka rebrovému dnu majú pokrmy na nej pripravované vypálenú typickú grilovaciu mriežku.U nás nakúpite vždy kvalitný tovar za bombastické ceny. Nákup u nás poteší aj vašu peňaženku.

Popis produktu KEN HOM Excellence grilovacia panvica, 25 cm

    • Výrobca: Výrobce
    • Cena: 25.99 €

Podobné produkty

KEN HOM Excellence grilovacia panvica, 25 cm

Ďalšie produkty od značky

KEN HOM Excellence grilovacia panvica, 25 cm od producenta - tento tovar zaobstaráte v časovo obmedzenej akcii za 25.99 €. U nás nájdete iba produkty preverených predajcov, Ak nechcete platiť dopravu, stačí vytvoriť objednávku v minimálnej hodnote Sk. Neotáľajte s nákupom, cenu môžeme garantovať len pre dnešný deň.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Slovenská pošta - 4,49 EUR
  • DPD - 4,99 EUR
  • Packeta - 4,499 EUR
Platba

  • Na dobierku
  • Online kartou
  • Apple Pay / Google Pay