PRODUCT1}

Concept CK7000 multifunkčný hrniec

Trhom osvedčený produkt, Concept CK7000 multifunkčný hrniec od obľúbeného výrobca Za priaznivú cenu 178.99 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Multifunkčný hrniec Concept CK7000 je vybavený dvoma pokrievkami, vďaka ktorým poskytuje naozaj široké využitie. Zastane prácu tlakového hrnca, teplovzdušnej fritézy, ryžovaru, pomalého hrnca aj jogurtovača. Ľahko a rýchlo pripravíte takmer čokoľvek, na čo si spomeniete - polievku, hlavný chod aj sladký dezert.Varenie s tlakovou pokrievkou ponúka 8 prednastavených programov vrátane pomalého varenia, sous vide alebo funkcie na prípravu jogurtu. Varenie pod tlakom je veľmi rýchle, takže vám ušetrí množstvo času aj energie.Hrniec je vybavený fritovacím košom na vkladanie potravín a teplovzdušnou pokrievkou, s ktorou môžete využiť 8 prednastavených programov vr. funkcie sušenia. Teplovzdušné varenie ponúka zdravú alternatívu prípravy vašich obľúbených vyprážaných pochúťok. Vďaka cirkulárnemu prúdeniu horúceho vzduchu získate bez použitia oleja chutné a chrumkavé pokrmy, ktoré budú rovnomerne prepečené a zároveň budú obsahovať menej kalórií, cholesterolu a tuku. Vyhnete sa tiež nepríjemnému zápachu, ktorý sprevádza klasické vyprážanie na oleji.Parametre: prehľadný LED displej s dotykovým ovládaním 16 prednastavených programov vrátane funkcie pomalého varenia: 8 na varenie pomocou horúcozduchu (kurča, stejk, ryba, dezert, krídla, hranolky, sušenie, manuál) + 8 na varenie v tlakovom hrnci (ryža, strukoviny, polievka, mäsová zmes, pomalé varenie, jogurt, sous vide, kaša) nastaviteľná regulácia teploty: 80 - 200 °C časovač fritovací kôš je opatrený nepriľnavým povrchom a je možné umývať v umývačke bezpečnostná poistka proti prehriatiu protišmykové nožičky chladná rukoväť napätie: 220-240 V tlak: 0-70 kPaPríslušenstvo:Lyžica na ryžu a odmerka sú súčasťou balenia. neustále aktualizujeme ceny tovaru a skladovej dostupnosti. Lepšiu ponuku už na trhu hľadať nemusíte.

Popis produktu Concept CK7000 multifunkčný hrniec

    • Výrobca: Concept
    • Cena: 178.99 €
    • Farba: čierna

Podobné produkty

Domo DO518GO

108 €

Concept CK7000 multifunkčný hrniec

Nájdete v kategórii: ,

Ďalšie produkty od značky

Concept

Concept CK7000 multifunkčný hrniec od firmy Concept - tento hit nájdete v perfektnej akcii za 178.99 €. Ponúkame najlepší pomer cena výkon. Naplníte ak košík tovarom nad , dopravu až k vám domov máte ZADARMO. Už sa tešíte na svoju objednávku?

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Slovenská pošta - 4,49 EUR
  • DPD - 4,99 EUR
  • Packeta - 4,499 EUR
Platba

  • Na dobierku
  • Online kartou
  • Apple Pay / Google Pay